image


MagneKal Magnézium és Kálium védelem mindenkinek! Komplex készítmény az optimális izomműködés érdekében tabletta formában. Csökkentse a stresszt, a fizikai és szellemi munkával járó tüneteket a Magnézium, a Kálium, a C-vitamin és a B-vitaminok erejével!

A

magnézium, a kálium, és a B-vitaminok nélkülözhetetlenek az izmok, a szívműködés és az idegrendszer számára, ezért fontos, hogy a szervezetünk megfelelő mennyiségben megkapja ezeket az ásványi anyagokat és vitaminokat.

A magnézium a vitalitás kulcsfontosságú anyaga. Szerepe van az anyagcserében, a zsír-anyagcserében (300 enzim munkáját irányítja, aktiválja), az ásványi anyagok forgalmában. Tisztítja az érfalat, oldja az érelmeszesedést, így hasznos lehet a magas vérnyomás ellen is. Szabályozza az elektrolit egyensúlyt. Jó görcsoldó, izomlazító. A terhes anyák számára nélkülözhetetlen a magnéziumkiegészítő. Jó a szívnek (szívritmus zavarra), főképp ha kiegészítjük káliummal, valamint B és C vitaminnal.
A magnézium nagyban enyhíti a neurózis tüneteit, erős idegnyugtató. Hasznos a cukorbetegeknek is, mert segít a glükóz lebontásában.A glükóz főként idős korban, inzulinrezisztencia folytán halmozódik fel a vérben. Alkohol-, hashajtó- és vízhajtófogyasztás esetén több magnéziumra van szükség.
A magnézium jó savkötő is. Ajánlott vitaminkészítményekhez szedni, a gyomorsavasító hatás ellensúlyozására. A kálcium nem kerülhet a csontokhoz magnézium nélkül, mivel a magnézium tartja oldott állapotban.
Káliumra az izomsejtek normál funkcióihoz van szükség, ugyanakkor nélkülözhetetlen a szív és az idegsejtek működéséhez is. A fizikai munka során nagymértékben választódik ki kálium, ezért azt pótolni kell, valamint a stressz és a szellemi munka is gyenge káliumellátást eredményez a szervezet számára.
A C-vitamin, mint antioxidáns fontos szerepet tölt be a szervezet védekezőképességének fenntartásában. A szív- és idegrendszeren keresztül támogatja a szervezet egészséges működését.
A B6-vitamin elengedhetetlen az idegek és a szervezet fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréjéhez. Szükséges a vörösvérsejt képződéséhez. A magnézium felszívódásához javasolt a B6-vitamin bevitel.
A B2-vitamin kulcsfontosságú a sejtek oxigént igénylő folyamataihoz, illetve nélkülözhetetlen a zsírok, fehérjék, szénhidrátok anyagcseréjéhez. Általánosan ajánlott a zsírsavak lebontásához, a szöveti légzéshez, a méregtelenítéshez, a nyálkahártya épségéhez.

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa47
mod_vvisit_counterTegnap49

We have: 2 guests online
IP cím: 3.145.47.253
Mozilla 5.0, 
MA: 2024 ápr. 23

Cégnév: Manual Medic System Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság
Székhely: 9476. Zsira. Fő utca 59.
Nyilvántartó bíróság: Győri Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: Cg.08-09-018761
Törvényes képviselő:
Név: Kövér Tamás
Kézbesítési cím: 9476. Zsira. Fő utca 59.