image

 


A

Manual Medic System Kft. illetve a cég elődje 20 éve foglalkozik különböző mozgásszervi panaszok gyógyításával. Olyan izom, izületi és gerincproblémákra keresi a megoldásokat, amelyekre az ilyen betegségekkel küzdők ezrei még nem tudtak pozitív változást elérni állapotukban. Maguk a kezelések a masszázsra, a gyógytornára illetve az izületek kimozgatására épülnek fel.

 

Minden esetben az alapproblémát keresi, és a vázszerkezet valamint az izomrendszer egyensúlyát kísérli meg helyreállítani. Amint egy izületben vagy izomban diszfunkció lép fel, az azt 'körülvevő' izületek, izmok próbálják átvenni a blokkolt testrész szerepét, és ez minden esetben változást idéz elő a mozgásszervekben. Az izületek mozgását mindig az izmok működése határozza meg, ezért elengedhetetlen, hogy az izomműködés optimális legyen, mivel enélkül nem tudunk tartós változást elérni a csontrendszerben.


gerinc problémák

Gerinc

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa20
mod_vvisit_counterTegnap66

We have: 1 guests online
IP cím: 18.218.127.141
Mozilla 5.0, 
MA: 2024 ápr. 25

Cégnév: Manual Medic System Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság
Székhely: 9476. Zsira. Fő utca 59.
Nyilvántartó bíróság: Győri Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: Cg.08-09-018761
Törvényes képviselő:
Név: Kövér Tamás
Kézbesítési cím: 9476. Zsira. Fő utca 59.